1. DDRKT

Mi is részt vettünk tavaly az első DDRKT eseményen. Akkor még nem sejtettem, hogy egyszer, majd meg akarom mutatni valakinek, hogy mit is láttunk ott, ezért a videót alig használtam. Mindössze 2 perc 28 másodperc „anyagot” rögzítettem. Most ebből a nyúlfarknyi felvételből próbálok valamit összehozni. A felvételeken látható személyeket nem nevezem meg, mert aki ismeri őket úgyis tudja kiket lát, aki meg nem ismeri őket annak úgy sem érdekes az egész.

Az első klip az időjárást és a tájat mutatja be.
Volt a bázis közelében egy geoláda, amit a verseny kezdete előtt csoportosan felkerestünk. Mivel a láda egy torony közelében volt, ezért a jelenlévők többsége fel is mászott a toronyba megcsodálni az esős kilátást.
Egy akkor még kezdő kesser hangját is lehet hallani, amint koordinátákat egyeztet egy, már akkor, jelentős tapasztalatokkal bíró társával.



Egy érdekes jelenségnek lehettem tanúja, amikor egy kesser-hölgy pikáns előadást tartott a körülötte álló férfiaknak. A klip utolsó kockáin valaki kezében látható egy papírlap. Ez a lap lesz a következő rész főszereplője.



Valaki hozott a találkozóra egy mozgóládát, amit annak rendje és módja szerint, a küldetésnek megfelelően egy tópartján elrejtett. Látható, hogyan reagálnak a vérbeli kesserek a láda megjelenésére. Valaki még az etikus logolásra is figyelmezteti a társaságot.



A koordináták betáplálása után mindenki elindult megkeresni a ládát. Nem lett volna szükség GPS-re, csak a többieket kellett volna követni, de a szokás nagy úr.



Volt egy versenynek nevezhető játék is a találkozón. A feladat az volt, hogy több ponton elhelyezett betűkből kellet kirakni egy hosszú szót. Mindenki csak egy betűjét találta meg a saját szavának egy adott ponton. Itt nem a gyorsaság, hanem a találékonyság volt a lényeg. Minél rövidebb utat kellett megtenni. A cél az volt, hogy minél kevesebb betűből kitaláld a saját szavad. Azt hiszem a győztes 4 betű megtalálása után már tudta a keresett szót.
Volt azonban egy kesser, aki nem figyelt oda az eligazításon, így azt hitte, hogy az nyer, akinek legelőbb lesz meg a keresett szó minden betűje. Gyorsan körbejárta a pontokat, talán minden betűt be is gyűjtött, majd rohant vissza a bázisra. Nem tudta, hogy közben olyan hosszú utat tett meg, hogy esélye sem volt a győzelemre. Társát is hátrahagyta, akinek még nem volt meg a teljes szó.
Tapintatból nem nevezem meg a figyelmetlen versenyzőt, és hátrahagyott társát sem. :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

www.dorra-2009.blogspot.com

Névtelen írta...

www.dorra-2009.blogspot.com