Szokatlan geoládák, egyéb (13.)


Ilyen időtálló feliratról lehet leolvasni egy multi következő koordinátáját.

Ismét egy csapda. Ez már komoly sérülést tudna okozni, ha a rejtő nem hatástalanította volna. A jobbalsó sarokban látható, hogy a rugóként funkcionáló részt hőkezelték. A középen látható „ravaszt” ragasztóval rögzítették. Azért a ragasztóban nem nagyon bíznék meg. Valószínűleg egy fadarabbal piszkálnám ki a ládát a helyéről, biztos, ami biztos alapon.

Mózeskosár.

A képen látható a láda kinyomtatott oldala, de mégsem találok ilyen ládát. Soha nem is létezett valószínűleg. Van azonban sok Hot Dog elnevezésű láda. Van amelyik kutyákhoz kapcsolódik, van amelyikről nem lehet kideríteni semmit. Ilyen a .com. :(


Kaptam egy névtelen megjegyzést ehhez a képaláírásomhoz:

"A hotdogos ládáról írt megjegyzésedhez: Nem "ilyen a .com". Ilyen egy felelötlenül elrejtett (vagy nem elrejtett) láda. Ez nem adatbázis-specifikus és nem is országspecifikus dolog. Jó lenne a kirekesztösdit abbahagyni... zsákutca."

Itt reagálok rá:

1. Nem hiszem, hogy kirekesztek, mert pont én mutatom be a magyar „közönségnek” a több száz külföldi képet érdekes ládákról.
2. Ha megnézed a bemutatkozó oldalam, láthatod, hogy külföldön is keresek ládát, tehát nem „rekesztem ki" őket.
3. A „van amelyikről nem lehet kideríteni semmit. Ilyen a .com. :(„ megjegyzésem arra, utal, hogy több (sok) olyan ládaleírás van a .com-on, ami abszolút nem mutat be semmit. Még csak nem is próbál a rejtő valamit vonzóvá tenni a ládaleírásban. Ott egy doboz, keresd meg! Ennyi.

Tehát ilyen a .com az én véleményem szerint. Ezzel, természetesen, nem kell egyetérteni.


Két mágnes tartja egyben az amerikai focilabdát.
Ha ez a láda a megfelelő környezetben van elhelyezve, csak akkor találod meg, ha már reccsent a doboz a talpad alatt.

Itt nem a csavarba van rejtve a logbook. Az a kupak ott középen a geoláda.

Vállalkozó kedvű vízvezeték szerelők gyárthatnának ilyen ládákat eladásra. Strapabíró, TB is fér bele.

Ez a homályos mikro egy csavarból és egy vadásztöltényből áll. A logot rejtő töltényhüvelyt lehet egy lyukba bedugni. A kiálló csavar és anya jól álcáz.

Nagyon nehéz lehet észre venni ezt az ágcsonknak álcázott mikrót, amikor tépőzárral felerősítik egy fára. Azt nem tudtam megállapítani, hogy a logot hova teszik.

Valaki belinkelte ezt a képet egy fórumra. Tényleg szokatlanul nagy geoláda.
Nemsokára, valaki figyelmeztette a képen látható hölgyet, hogy nem célszerű a láda azon oldalár állni. Bizonyítéknak az alábbi képet linkelte be.Valószínűleg ugyanaz a láda, egy perverz társaságában.
A felirat magyar megfelelője:
Üdvözlet Georgiából.
Ugye örülsz, hogy nem voltál ott?

Látod a mikrót?


És most?Ő az.Itt is van egy hasonló.


Ugyanaz közelebbről.Jó ez a terepszínű ragasztószalag.


Te hova rejtenéd a ládát ebben az idilli környezetben?Valaki ide rejtette. Látod?Íme!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A hotdogos ládáról írt megjegyzésedhez: Nem "ilyen a .com". Ilyen egy felelötlenül elrejtett (vagy nem elrejtett) láda. Ez nem adatbázis-specifikus és nem is országspecifikus dolog. Jó lenne a kirekesztösdit abbahagyni... zsákutca.