Mi a bajuk a moderátoroknak? Elutasították a ládám.

Éppen most utasítottak el egy ládámat, de nem értem miért. Talán Ti tudtok segíteni abban, hogy rájöjjek mit hibáztam el. Itt van a láda leírása.


A ládát egy nagyon szép parkban rejtettem el. A legkönnyebb, vagy inkább a legolcsóbb megtaláláshoz kövesd az alábbi utasítást!

Menj végig a földúton, egészen a sínekig! Menj jobbra a síneken körülbelül 400 métert, ahol egy vasúti hídhoz érsz. Itt légy óvatos, mert a híd után a sínek elkanyarodnak, és nem lehet látni a közeledő vonatot! Tartsd be a következő tanácsot. Ha a sínpár zümmögő vagy magas hangot ad, akkor jön a vonat. Ekkor körülbelül egy perced van, hogy lehasalj a talpfákra és lelapulj, amíg a vonat elhalad. A vízbe is beleugorhatsz, ha az jobb megoldásnak tűnik, de lábbal előre ugorj, mert a víz csak k.b. 1 méter mély. Légy óvatos, amikor vizet érsz, mert tuskók vannak a mederben.

Ha sikerül átjutnod a hídon, akkor már könnyebben mennek a dolgok. Körülbelül 30 méterre találsz egy 2 méter magas kerítést. A kerítésen találsz egy lyukat, amin bejuthatsz valakinek a telkére. A tulajdonos hétköznap csak 6 óra után jön haza, ezért azt javaslom, hogy korábban keresd meg a ládát.
Amikor beérsz a telekre, figyelj a kutyára! Nem igazán vérszomjas, de azért jobb lesz, ha hozol neki valami kaját, amivel lekenyerezheted.

A telek túlsó végében van egy kis erdő. Nem tudom, hogy kinek a tulajdona. Menj keresztül az erdőn, és elérsz egy újabb kerítéshez. Ezen át kell mászod, mert még sehol nincs kiszakadva. Ennek a területnek egy nagyon öreg néni a tulajdonosa, ezért nem kell aggódnod, hogy elkap. Csak a botjával veri a teraszkorlátot és kiabál. Ha az ő udvarán is átérsz, akkor megint egy erdőbe jutsz. Nagyon figyelj oda a Park Rangerekre! Általában olíva-zöld egyenruhát és fegyvert hordanak, így elég könnyű felismerni őket. Légy nagyon óvatos, mert ha nincs engedélyed, akkor letartóztathatnak birtokháborításért, vagy kidobhatnak. Ha erdészt látsz , dugd el a GPS-t, mert tudják mi az!

Amikor odaérsz a ládához, akkor szükséged lesz egy kicsike ásóra. Az a fajta is megfelel, amit a feleséged használ a kertben. Az ásóval szurkáld meg a talajt, mert a láda el van ásva. Ha sok növényt kiásol, akkor jól rejtsd el őket a fák mögé, nehogy gyanút fogjanak a Park Rangerek.

Felesleges fémkeresőt hoznod (habár sok más tárgyat találhatsz vele a környéken), mert a láda egy dunsztosüveg műanyag tetővel. Ha mégis találsz más tárgyakat is, akkor jól dugd el őket, mert ha a Park Rangerek meglátják nálad, akkor azokat elveszik, téged pedig megbüntetnek. Jó sok ilyen tárgy van egyébként, tehát tegyél el néhányat, mert az E-Bay-en könnyen el lehet adni őket.

Van egy alternatív módja is annak, hogy bejuss a parkba. Menj oda a főbejárathoz és vegyél egy belépőt 3 dollárért, de azt hiszem a legjobb az, amit fentebb leírtam. Ha mégis a főbejáraton akarsz bemenni, akkor küldj egy e-mailt, és én megírom a koordinátákat.



Írta: Jerry Carter, alias El Dumbass
Eredetileg megjelent: todayscacher

Nincsenek megjegyzések: