Kesser-horoszkóp: Bika

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


BIKA (Április 21. – Május 20.)

A Bika kesser erőssége, hogy nagyon részletesen képes megjegyezni egy útvonalat. Ha egyszer megtanult valamit, akkor soha többé nem felejti el! Bár igaz, hogy egy kicsit „lassabb”, mint a társai. Kedvenc ládái a multik, különösen, ha bonyolult a jelszóképzésük. A Bika kessernek nagyon fontos a tradíció, s kifejezett tehetséget mutat az antikvitás iránt is! A megszokott, ’bár elavult GPS készülékétől nem szívesen válik meg.

A Bika kesser gyengéje, hogy kicsit lassabban navigál, mint az átlag. Az Ő esetében több időt kell eltölteni a megfelelő útvonal kiválasztásával.

A Bika kesser motivált lesz a ládázásban, ha elmagyarázzuk neki, hogy a hosszabb útvonalon elért láda is ér egy pontot! Ha rájön erre, akkor nem sajnálja majd annyira, ha gyakran eltéved.

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha kap egy gyönyörű, rengeteg haszontalan funkcióval felszerelt GPS-t. Ettől különlegesnek és tehetségesnek érzi majd magát!

A Bika kesserszülő lehet egy kicsit rugalmasabb, amikor a gyermekéről van szó! Nagyon előnyös, ha engedi, hogy a gyerek kezelje a GPS-t! Adja meg a gyereknek is a lehetőséget arra, hogy minél többször málnásba vigye az egész társaságot!

Nincsenek megjegyzések: