Kesser-horoszkóp: Skorpió

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A Skorpió kesser erőssége, hogy nagyon kitartó! Ha van egy kedvenc rejtője, akkor annak minden ládáját hamar felkeresi. Kedvenc ládája a kedvenc kesserének legújabb rejtése. A barlangba rejtett ládákat is igazán neki találták ki, hiszen óriási izgalommal tölti el, ha lemerészkedhet a mélybe.

A Skorpió kesser gyengéje, hogy nagyon szélsőségesen viszonyul a kesseléshez. Lehetnek időszakok, amikor egyáltalán nem keres ládát, aztán újra teljes erőbedobással kutat. Gondjai lehetnek a fórumokon is, hiszen maximalista, s ha valakinek éppen nincs akkora tehetsége ehhez a hobbyhoz, akkor azt tehetetlennek titulája jobb esetben!

A Skorpió kesser motivált lesz a ládázásban, ha érzi, hogy a sok megtalálás tekintélyt jelent a későbbiekben – a többiek előtt. Mondjuk el neki, hogy ha sok ládát is talál, az sem eszköz arra, hogy Ő maga határozhassa meg a saját ládái sorsát.

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha tudatjuk vele, hogy minden elszalasztott mozgóládánál maximálisan mellette fogunk állni!

A Skorpió kesserszülő mindig kiáll a gyermeke mellett! Figyeljen arra, hogy önállóságot is adjon neki, így a gyermek megtanulhatja, hogy felelősséget kell vállalnia a ládába tett tárgyakért!

Nincsenek megjegyzések: