Kesser-horoszkóp: Szűz

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A Szűz kesser erőssége, hogy rendkívül pontosan és szorgalmasan navigál. Energiát fektet az előkészületekbe, s még azokat a ládákat is megkeresi, amelyeket nem igazán szeret. Nagyon fontos, hogy az önfeledt kesselésre is jusson ideje!

Kedvenc ládája a mikro. Ebben a ládában könnyen eligazodik, hiszen nem sok dolog fér bele. A kütyük fórumot is nagyon kedveli, hiszen az lehetőséget nyit neki arra, hogy intellektuális képességeit még jobban kibontakoztassa. A térkép nélküli Gps-szel történő navigálás szórakoztató agytorna a számára, amelyet pusztán élvezetből művel.

A Szűz kesser gyengéje, hogy nem szeret logot írni. A fogalmazás szorongást okoz neki. Néha még az is kényelmetlen számára, hogy a megtalálás pontos idejét megadja. Gondjai lehetnek a láda értékelésével is, hiszen itt konkrétan meg kellene mondania a véleményét a többieknek. Ez a gondolat, pedig a félelem érzésével töltheti el!

A Szűz kesser motivált lesz a ládázásban, ha megvilágítjuk számára, hogy nagyon hasznos ismereteket gyűjthet a kesselés során.

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha kap egy telefont, amely vízálló, ütésálló és WAP meg GPS funkciója is van. Így mindig pontosan odatalál a ládához, és egy Ok loggal elintézheti.

A Szűz kesserszülő legfontosabb feladata, hogy megtanuljon, önfeledten ládázni a gyermekével! Minden napra jusson egy láda, hiszen a Szűz szülő hajlamos arra, hogy csak a kötelezettségekre, feladatokra koncentráljon. Mindig tartsuk szem előtt, hogy a kesselés nagyon fontos örömforrás!

Nincsenek megjegyzések: