Egy "kesserbébi", Annamari

"Annamariról elmondható, hogy igazán korán kezdte a ládázást: végigcsinálta velünk a tavaly nyári Pádis-túrát, bár akkor még nem tudtuk, hogy "potyautasunk" van. A várandósságom alatt is rengeteget kirándultunk és természetesnek tűnt, hogy a kicsi lány születése után sem lesz ez másként. Általában kenguruban utazik Attila jóvoltából, mostanában térünk át a háti hordozóra."

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker


Három hetes volt, amikor az első közös ládázást megejtettük, a GCVIVE nevű ládát kerestük meg, mivel Velencefürdőn pihentünk a telken.

3 hetes



A béri versenyen, az első geoeseményén 5 hetes volt. A versenyen nem indultunk el, de nagyon jó volt találkozni kedves ismerőseinkkel. A képen Scele gyakorolja az apaságot :)




Ancsi három hónapos korában Vecsésre költöztünk, a környéki ládákat ebben az időben kezdtük el felkeresni. A Strázsa-hegyen a nyár egyik legmelegebb napján kirándultunk, de Ancsit nem zavarta a meleg.





Kirándulásainkra időnként velünk tartanak Ancsi nagyszülei és nagybátyja is. Az ingóköveknél nagyon jól éreztük magunkat. Ekkor négy hónapos volt, és már nagyon izgatta, hogy mi az a szép kék, amit apa mindig nézeget.





Megkóstolta hát a Legendet és úgy vesszük észre, egyre jobban ízlik neki a játék :)





Öt hónapos korában Görögországban nyaraltunk, és itt találtuk meg az első .com-os ládáinkat. A képen Pantaleimonas felett a ládát keresgélve, pmr-kapcsolatban nagyapával. A képen egyébként az is látszik, hogy minket az eső sem tarthat vissza, ha a közelben láda van :)



A komlóskai versenyen már elindultunk és bár nem sikerült teljesíteni a 15 pontot (csak 9-et), nagyszerűen éreztük magunkat. Hat és fél órát töltöttünk terepen, ez idő alatt kétszer evett és ennyiszer kellett tisztába tenni is. A képen az MS pont közelében pihenünk, miután keresztülvágtunk az erdőn, ahelyett, hogy megkerültük volna :)




A hideg idő elérkeztével sem maradunk otthon, csak kicsit melegebben be kell öltözni. A GCJAHE felkutatása alkalmával tettük először overálban a kenguruba, és ez szemmel láthatólag meglepte Ancsit: szokásától eltérően nem kezdett nyomban nézelődni, percekig csak Attilát bámulta.




Hét hónapos korára belenőtt a háti hordozóba. A képen az első túránk így, családi kísérettel a Hármashatár-hegyen. Ez a hordozási mód is nagyon tetszik neki. Meg Attilának is, mert így jobban eloszlik Ancsi súlya.


Első közös túránk a Papp családdal, az Ócsai láperdőben. Van egy négy éves kislányuk és egy most féléves kisfiuk. Azóta már többször ládáztunk együtt, és vettek egy PDA-t is. Szóval megfertőztük őket :)




Szeretnéd Te is bemutatni kesser gyermeked?
Küldj maximum 10 akciófotót és rövid leírást a fotókhoz!
Korhatár: 10 év

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok a kicsihez! Hasonló felfogásúak vagyunk ;-)
Összeszedem magam és küldöm én is a képeket a miénkről...

Névtelen írta...

Köszi :) Várjuk a Hanga-sztorit!

Névtelen írta...

Már a szerkesztőségben van, én leadtam! Várja a sorát a megjelenésekben :-)