Kesser-horoszkóp: Ikrek

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


IKREK (Május 21. – Június 21.)

Az Ikrek kesser erőssége, hogy minden érdekli a világon! Ráadásul nagyon sok és sokféle kütyüt képes egyszerre kezelni! Próbáljuk meg arra buzdítani, hogy a figyelmét egy irányba is fókuszálja néha!

Kedvenc ládája a multi, hiszen egy ilyen „rejtés” szinte végtelen lehetőségeket rejt magában! Az ilyen ládák logjaiban végre szabadon kinyilváníthatja a véleményét, s ráadásul mindenki rá figyel!

Az Ikrek kesser gyengéje, hogy nem mindig tartós a tudása. Az Ő esetében sokkal többször kell elolvasni a ládaleírást! Gondjai lehetnek a jelszóképzéssel is, hiszen a sok évszám kombinálgatásához nincsen elég türelme. Amikor ezzel kell foglalkoznia, akkor úgy érezheti, hogy szélmalomharcot folytat.

A Ikrek kesser motivált lesz a ládázásban, ha megmutathatja nekünk a tudását! Örömmel beszél arról, hogy miként talált meg egy ládát, vagy fejtett meg egy bonyolult jelszót. Hallgassuk végig figyelmesen, bár, ha egyszer belelendül a beszédbe, akkor jó sok idő rámehet az eszmecserére!

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha rávilágítunk, hogy ott rengeteg új barátságot köthet. Különösen az újonnan megjelent ládáknál találkozhat más kesserekkel.

Az Ikrek kesserszülő sokat tehet gyermekéért, ha valóban figyelmesen hallgatja Őt! Ha gyermekével ládázgat, akkor ne szóljon a PMR is párhuzamosan! Ettől a gyerek úgy érezheti, hogy csak másodlagosan fontos a szülőnek, amit mondani akar. Ez letöri a bizalmát, s legközelebb nem szól, ha látja, hogy rossz irányba fordultak!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az egészet úgy ahogy van rólam írták!!!:)))) Egyetlen kivétel van: UTÁLOM A MULTI LÁDÁKAT!!!! A többi hajszál pontosan én vagyok:))) Nagyon tetszik!