Kesser-horoszkóp: Rák

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


RÁK (Június 22. – Július 22.)

A Rák kesser erőssége a fantáziavilága! Használjuk ki, hogy a képzeletének nincsenek határai! Tegyük számára érdekessé a ládázást! A könnyen megtalálható dobozokat rejtsük újra számára!

Kedvenc ládája a nehezen látható, sűrű bozótba vagy üregekbe rejtett doboz. A Rák kesser nagyon kötődik a múlthoz, s természeténél fogva nagyon érdekli a történelmi helyekre rejtett geoláda! Az ilyen helyszíneken a Rák megtalálhatja azokat az ősi tradíciókat, amelyekkel nagyon könnyen azonosul!

A Rák kesser gyengéje, hogy nagyon gyakran előfordul, hogy elálmodozik. Nagy erőfeszítésre van szüksége ahhoz, hogy tartósan a GPS-t figyelje! Gondjai lehetnek a trackek gyűjtésével is, hiszen ezt fantáziátlannak élheti meg. Pontos, minden kereszteződést legalább 50 méterre bejáró tracket nem lehet két „álmodozás” közben gyűjteni!

A Rák kesser motivált lesz a ládázásban, ha a tudásával gyengébb társainak segíthet. Ha „korrepetálhatja” valamelyik eltévedt kessertársát, akkor szárnyakat kap! Segítő vénáját akár az útvonalak összeállítása során is figyelembe vehetjük!

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha kap tőlünk egy GPS-t, amelyen az üdvözlőfelirat a fényképünkkel van díszítve. Így érezheti, hogy a család védelmét mindenhol élvezheti!

A Rák kesserszülő figyeljen arra, hogy gyermekével való kapcsolatában kevesebb teret kapjanak a hangulatai! Mutasson kiegyensúlyozottságot még akkor is, ha már fél órája nem találja a ládát a bozótban és közben már több tehénlepénybe is belelépett!

Nincsenek megjegyzések: