Kesser-horoszkóp: Mérleg

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A Mérleg kesser erőssége, hogy nagyon diplomatikusan viselkedik a közösségben. Ha jó körülmények veszik körül, akkor a navigálással sincsen gond. Ne keressünk vele olyan ládát, ahol sok kesserrel találkozhat. Ha lehet, akkor válasszunk félreeső, minőségi ládát! A kedvenc ládája a virtuális, hiszen itt nem kell logolnia, ha mások is vannak a környéken.

A Mérleg kesser gyengéje, hogy nem mindig képes arra, hogy pontosan az eredeti helyére rejtse vissza a ládát. Gondjai lehetnek a mikroládával is, hiszen ezt túl kicsinek találja ahhoz, hogy bíbelődjön vele. Nehezen tudja felfedezni benne azt az ajándékot, amit keres.

A Mérleg kesser motivált lesz a ládázásban, ha nyugodt, elhagyott környezetben járhat. Előnyösebb a kisebb, meghittebb hangulatú kesser találkozó.

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha nagyon ízléses, minőségi felszereléseket kap. Az Ő estében nagyon fontos a kütyük és a ruházat színharmóniája!

A Mérleg kesserszülőnek jól jöhet, ha közösen talál ládát gyermekével, mert annak örömeit meg tudják osztani egymással. Fontos, hogy köveket, ágakat ne rakjanak a ládákba, hiszen a Mérleg szülő hajlamos arra, hogy ezt tegye!

Nincsenek megjegyzések: