Kesser-horoszkóp: Vízöntő

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A Vízöntő kesser erőssége, hogy nagyon eredeti módon kezeli a ládákat. Ötletesen oldja meg a rejtéseket! Biztos, hogy egészen rendhagyó módon próbál ládákat rejteni, - ha lehet, ne szorítsuk Őt merev szabályok közé! A kedvenc ládája a virtuális, hiszen ez szinte korlátlan lehetőséget biztosít a pontok kijelölésekor. A fórumozás keretében nagyon sok ismeretséget köthet, s ez inspirálhatja Őt.

A Vízöntő kesser gyengéje, hogy nagyon nehezen illeszkedik be a merev, szigorú szabályrendszerbe. Mindig adjunk neki némi szabadságot! Gondjai lehetnek a fórumokon, hiszen itt sok szó esik a moderációról is, ami irritálja a Vízöntőt bizonyos napszakokban.

A Vízöntő kesser motivált lesz a ládázásban, ha megérti, hogy a moderáció szabadságot jelenthet neki, szabadabban választhat magának a jobbnál jobb ládák közül!

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha olyan országban kereshet, ahol kevesebb a merev, értelmetlen szabály.

A Vízöntő kesserszülő nagyon sokat tehet gyermekéért, ha csak rá figyel, amikor a navigálásban, keresésben segít neki! Ha a gyermekkel foglalkozunk, akkor ne folytassunk telefonbeszélgetéseket! A gyerek ettől csalódottá, sértődötté válhat, s akkor megtörténhet, hogy nem árulja el hova dugta a GPS-t!

Nincsenek megjegyzések: