GCXM07

(szipeti)

Csaszi ezzel a felhívással zárta a GCXM07 geoláda kivitelezéséről szóló írását:

„A geo-karácsony megjelenésével járó nagy kalamajkáról írjon más megtaláló, az én tollam már elfáradt.”


Felkértem tehát néhány kessert, hogy írják le, hogyan találták meg a Geo-karácsonyfát.


A fórumon az infó "csöpögtetést" az elejétől kezdve figyelemmel kísértem, annak ellenére, hogy tudtam, a 3 és 4 éves unokáimmal nem tudok elmenni az éjszakai geokarácsonyfa "avatóra". A fórumon az első csepegtetett infó után nagy aktivítás mutatkozott, egy jó versengés alakult ki a lehetséges helyszín minél pontosabb meghatározásában.

A geokarácsonyt már a kezdetek óta folyamatosan megünnepeljük a fa felkeresésével, ha tehetjük minél több családtagot is bevonunk ebbe a szép hagyományba. Volt amikor csak a felségemmel mentünk ki a fához, de volt olyan eset is amikor tízen is voltunk.

A mostani geokarácsonyfa felkeresésére a két unokám, feleségem, fiam és az élettársa kísért el.

A megadott parkolóhoz autóval érkeztünk (fiam és a barátnője a solymári vasútállomáson csatlakozott hozzánk).

Az indulást elég koránra terveztük (10.00), hogy a kis gyerekekkel minél hamarabb hazaérjünk.

A parkolóból történő indulás után a fő tevékenységünk abban merült ki, hogy minél több nádat és jeget gyüjtsünk a gyerekeknek, úgy látszik az első pillanatban ez fogta meg őket.

Szép lassan közeledtünk a megadott úton a fához, csak a végén találkoztunk egy kessertárssal, mint utólag kiderült Barangoló alias elel volt az.

Az unokák nagy örömére egy gyönyörű fát találtunk a helyszínen. Az kicsik énekléssel köszöntötték a karácsonyt. A ládában rengeteg ajándék volt, amiből nem volt egyszerű választani (fakalapács,dinó). Bele tettünk egy DVD-t (Őslények országa 1. /akinek kell a folytatás dobjon egy e-mailt/) és egy mesekönyvet. Viszafelé toronyiránt mentünk a parkolóba.

Nagyon kellemes és szép élményekkel lettünk gazdagabbak.

Nincsenek megjegyzések: