Egy „kesserkölyök”, Lili

Bolyak kislánya Lili, akinek már több mint 200 ládája lenne ha külön számolnák.Lili egy átlagos öt éves kislány, a ládázást 3 és fél évesen kezdte. Az első perctől fogva igen lelkes, a tűző nap sem riasztja vissza. (GCfeSV).

Ha elfárad néha cipelni kell. (GCzttr)Mit neki egy sziklafal! (GCnyak)Ládázni azért az unokatesóival együtt a legjobb móka.Itt éppen azt üvöltözik, hogy látszik a fütyije. (GCSzpk)


A ládázás akkor az igazi ha piknikezni is lehet, habár itt a pokrócról egyedül lemászni tilos. (GCszla)

Még a kenuzást is kipróbálta (GCTISA)

Többször a segítsége nélkül nem mentem volna semmire. Itt ugyan a láda túl mélyen volt, nem érte el, de a kép elég volt egy jelszónélkülihez. (GCHIDE)
Az ajándék ugyan neki is mint minden gyereknek nagyon fontos, ennek ellenére amióta ezt a mikrót ő találta meg fél órás keresés után, annyira büszke rá, hogy már ezeket is nagyon szereti. (GCGN33 .com)


Itt éppen utálja, hogy ő a bizonyíték egy virtuálishoz. (GCHQMX .com)Én erre vagyok a legbüszkébb (sajnos a GPS-t a kocsiban felejtettem, így csak egyéb note lett). Majdnem 3km meredeken hegyre föl, majd ugyanannyi vissza, amit vad szélben végiggyalogolt. (GCJG49 .com)

Nincsenek megjegyzések: