Szokatlan geoládák, feltűnőek (2)

A következő képeken olyan geoládákat, vagy egyéb tartozékokat láthattok, amelyek rendkívül feltűnőek. A szokványos geoládák célja a rejtőzködés. Nem akarjuk, hogy muglik meglássák őket, és esetleg magukkal vigyék. Az alábbi ládák esetében minden esély meg van rá, hogy valaki illetéktelen is észre vegye őket. Sőt! Némelyik olyan hivalkodó, csoda hogy valaki elkészítette.Egy helyzetről tudok csak, amikor nem baj, ha egy láda ennyire feltűnő. Láttam már néhány olyan panziót a Neten, amelyik nagy területtel rendelkezik, és ott saját geoládákat rejtett el. A vendégek megkapják a koordinátákat és elindulhatnak keresgélni. Itt talán nem hátrány a feltűnőség.

Az első részhez hasonlóan, itt is van még néhány madár. Szerintem ezek vonzzák a tekintetet. Ha meg már valaki észrevette, akkor biztosan közelről is meg akarja nézni őket.

Egy másik szárnyas, de legalább olyan feltűnő, mint az előzőek.Mekkora szívókája van ennek a pillangónak!


Egy másik pillangó, ami azt „kiabálja”, hogy „itt egy érdekes valami, nézd meg!”

Nem csak szárnyasokat lehet fára akasztani…Ez a szegény nyúl vajon mit vétett?Na, végre valami, aminek fán a helye. A majomra gondolok.


A fejében bújik meg a geoláda.


Ismét egy koponya.A mikroláda.Ezt a drótón lógó szörnyűséget lehet, hogy nem sokan nézik meg közelről. Úgy működik, hogy a kesser alulról benyúl a ruha alá, és ott megragad valami szilárdat, majd megfeszíti a drótot. Ha biztosan fogja, akkor a másik kezével megemeli azt a maszkszerű valamit.


Az egész felcsúszik a dróton, és láthatóvá válik a geoláda.Pókhálót is lehet fára akasztani. Gondolom abban a bábban van a logbook. Nekem jobban tetszik a szúnyoghálóból készült öltözékük.Egy kedves WC-s kislány. Balra a logbook, jobbra a csereajándékok.Ráadásul pirosra festették az ajtót! :)Ez feltűnő, de nem sokan nézik meg közelebbről. A kígyó alatt látható a muníciós láda.Csak egy gumikígyó, de otthon lehet rémisztgetni a családot a fotóval.A mikroláda nagyon jól beleillik a környezetbe. Vajon milyen környezetbe illik bele ez a művirágcsokor?Ezt a geoládát nem csak a mugliktól, hanem a kutyáiktól is félteni kell.

Nincsenek megjegyzések: