Szokatlan geoládák, egyéb (12.)

Ha valaki figyelemmel követte ezt a sorozatot, akkor könnyen rábökhet a geoládára.

Ez az.

Így néz ki közelről.

Ekkora log fér bele.Amikor ez a korhadt fa a másik felével felfelé látható, akkor biztosan nehéz lehet felismerni.Nem tudom, hova helyezhetik el ezt a ládát, de vigyázni kell, nehogy egy CITO keretében elvigyék.

Erre a bakancsra is érvényes az előző megjegyzésem.Nagyon kedvelik Amerikában az automata locsolófejeket.
A faláda rejti a filmesdoboz-mikrót. Az a kiskutya egy TB. A filmesdobozba nem fér bele, a nagy faláda meg nem igazán rejti el.Minden csavaros kapszula alkalmas mikrónak és még egy logbook is elfér benne.Mint tudjuk a geoládákban található könyvecskéket log-nak, illetve logbooknak hívják. Azonban a log fahasábot is jelent, ezért írják alá annyian egy összejövetelen azt a fadarabot.
Még egy apróság: a férfi nyakában lógó medál felirata szerint 1000 geoládát talált meg eddig.

A log szónak többek közt van még ez a jelentése is. Könnyű kitalálni erről a képről.A lőszeres dobozokat szeretik átalakítani az „ínyencek”.Ez is egy megoldás, ha nincs kéznél konyhai műanyagdoboz.Két kulcstartó.

A karika eltávolítása után, és némi kreatív festés alkalmazásával egy csinos mikro készíthető.

Közelebbről.Mutattam már ilyen könyvet is. Ennek azonban szebben ki van dolgozva a belseje. Azt nem tudom, hova rejtették.
Még a grillezőből is készíthető egy nehezen álcázható láda.
A következő négy kép nem biztos, hogy egy helyen egy ládánál készült, de azért egy bizonyos rejtési megoldást mutatok be velük.

Jól nézd meg ezt a képet. Nehezen, de látható, hogy a kulcsra egy zöld drótot tekertek. A kulcs semmilyen zárat nem nyit. Az a szerepe, hogy a drótot könnyebben rá lehessen vele akasztani a fába vert szögre. A drót végének a megtalálását is elősegíti.

Így néz ki a fa előröl.

Hoppá! Észrevetted a geoládát az előző képen, mert itt már nincs a helyén?!


A drótnak az a feladata, hogy a helyén tartsa ezt a kéregdarabot, amire egy tasakot erősítettek. A tasakban pedig maga a geoláda rejtőzik.

Nincsenek megjegyzések: