Kesser-horoszkóp: Halak

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


HALAK (Február 20. – Március 20.)

A Halak kesser erőssége, hogy nagyon gazdag érzelemvilággal rendelkezik, többek között kiemelkedő logokat ír! Nem tanácsos Őt nagyon lepusztult ládával várni, mert ez letöri a művészi ambícióit. Kedvenc ládája a több-dobozos multi, hiszen itt kibontakozhat a tehetsége! A Halak kesser, megélheti azt a varázslatot, amikor egy ládánál két-három logban is megörökíthet egy érdekes pillanatot.

A vízközeli rejtéseknél nagyon jól érzi magát, hiszen természetes módon vonzódik a vízhez!

A Halak kesser gyengéje, hogy nagyon gyakran elkalandozik a figyelme. Kevesebb ideig tud intenzíven koncentrálni a GPS-re. Gondjai lehetnek a leírások értelmezésével, hiszen ezeket száraznak érezheti.

A Halak kesser motivált lesz a ládázásban, ha fantáziavilágát is használhatja. Amikor a log betűit írja, akkor minden betűhöz kitalálhat egy kedves kis történetet!

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha olyan helyre írhat be, ahol arányaiban több a lehetőség a kreativitásra! Például a nagyméretű logok nyújtanak neki maradandó élményeket!

A Halak kesserszülőnek figyelnie kell arra, hogy az élet praktikus oldalait is szem előtt tartsa! Ne felejtsük el, hogy mikor lesz a Geocaching Fesztivál és Verseny! A gyermeknek nemcsak végtelen gyengédségre van szüksége a mindennapokban, hanem azokra a versenyekre is, amelyeken a szülő gyermeke jelenlétében kénytelen beismerni a navigációs képességének hiányosságait!

Nincsenek megjegyzések: