Kesser-horoszkóp: Oroszlán

Ez a horoszkóp eredetileg iskoláskorú gyerekeknek készült, de az eredeti hangnemet változatlanul hagyva, átdolgoztam kessercsaládok számára. Remélem, ez a „használati” utasítás segít a kesser férj/feleség gondolkodásának, viselkedésének megértésében. A végén néhány mondat foglalkozik a gyermekneveléssel is.
Forrás:harmonet.hu


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Az Oroszlán kesser erőssége, hogy nagyon aktív, s meglehetősen nagy a szereplési vágya is. Nagyon szereti hallatni a hangját a fórumokon! Emellett nagyon büszke a saját ládáira. A kesselés közben alkalma nyílhat arra, hogy tájékozódási képességét fitogtassa! A verseny is szóba jöhet, de ez igazán akkor érdekes számára, ha Ő lehet a győztes.

Az Oroszlán kesser gyengéje, hogy időnként nagyon eltéved. Ilyenkor szinte lehetetlen rávenni a ládakeresés folytatására. Gondjai lehetnek a jelszóképzéssel is, hiszen ilyenkor kevés a színészi teljesítmény! Hiába elbűvölő egyéniség, a jelszó szempontjából ez teljesen mindegy!

Az Oroszlán kesser motivált lesz a ládázásban, ha nagyon sokat dicsérjük azokért a ládákért, amelyeket már megtalált. Az elismeréstől szárnyakat kap, s a megbecsülésünk igazi hajtóerőt jelent számára!

Nagyobb kedvvel megy ládázni, ha jó minőségű felszereléseket vásárolunk neki, amelyeken jól látszik a márkajelzés.

Az Oroszlán kesserszülő jól teszi, ha megbékül gyermeke gyengébb ládakereső képességeivel! Tökéletes kesserek nincsenek, s a gyermekeink sem mindenben jók! Ez elég nehéz lehet, hiszen az Oroszlánok legfőbb „produktuma” a gyermekük szokott lenni!

Nincsenek megjegyzések: