Egy „kesserkölyök”, Martin

Ő Martin, a kis Ata72. Legfőbb segítőm (és néha visszatartóm.)
Legújabb szórakozása, hogy kirándulás közben felrakja a két kis kezét kinyújtott mutatóujjal az ég felé, és mondogatja: Én egy csida-bida vagyok!
Gondolhatjátok milyen tempót diktál ilyenkor…
De ha épp nem játszik csigásat, egész jó köröket futunk mi ketten. Nyáron több alkalommal is tettünk 300 kilométer feletti túrát. Igaz, a megtett úttal nem arányos a láda megtalálások száma, de annyi baj legyen! A lényeg, hogy jót szórakozzunk, és kellemesen teljen a nap.


A Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig, Mozgó:
Búcsú a Fekete-erdei mozgótól.
A feladat, hogy most nekünk kell új helyet találni a ládának a Duna parton, nagyon izgalmas volt.
Gánti Bauxit:
…Ami kis lépés a nagyembernek, az nagy lépés a kisembernek... (Niel Amstrong után szabadon). A Holdra emlékeztető Gánti Bauxit tanösvényen készült a fotó.

Nagy magyar armadia, Kecel:
Na innen két óra nézelődés után sem akart eljönni. A Pintér féle hadtörténeti kiállítás nagyon lebilincselő. Kis pihenés a nyári kánikulában és jöhet a következő harckocsi.

Sárpentele, Tornaerdő:
A sárpentelei tornaösvényt végig ugráltatta velem. Ő meg addig kerti törpéset játszott a padon ülve.
Váli templom:
Ez bizony drive-in a javából!
Don Quijote:
A tési (működőképes) szélmalom kulcsával.
Kamaraerdő:
Esti keresés a Kamaraerdőben. „De hol a láda?” felkiáltásokkal túrja az avart, ahogy kiszállunk az autóból. Petika, Molnár-sziget nevű virtuális ládájánál nem értette meg (és csalódott is volt) hogy miért nincs láda? Azóta nem viszem virtuális ládához…
Olimpiai park:
Itt, az Olimpiai park ládánál játszott először a benne lévő játékokkal. Azt nagyon jó volt látni! Azóta amikor megunja a molyolást, kiadja NEKEM(!) a parancsot: „Most elrakjuk, mert jön egy másik kisfiú! –majd visszateszi a dobozt a helyére.

Tornaerdő, Sárpentele 01:
Apa! Fogd már meg a pogimat! Nem tudok logolni!
e-Trex:
Majd én mondom, merre kell menni!
Magyarország közepe, Pusztavacs:
Ennél jobban nem lehet Magyarország közepén állni.
Örvényesi vízimalom:
Ez volt a leghosszabb túránk. Kettesben aznap 370 kilométert mentünk. Ez a fotó Örvényesen készült. A mai napig ez a vízimalom a kedvence. A „molnár bácsi” segédletével készíthetett lisztet a malomkerékben, sőt békák is voltak a vízben!...

User Hona:
Hurrá! Megint valami különleges… El kell rejteni az User Hona mozgóládát.

Nincsenek megjegyzések: