Szokatlan geoládák, egyéb (8.)


A láda neve Bigfoot bionikus karja, tehát nagyon is helyénvaló ebben az esetben az ilyen szörnyű „láda”. Érdemes megnézni a megtalálók által feltöltött képeket, mert látható mennyire élvezik a szokatlan ládát.Itt a kőhalom a láda.
Ez az álca egy karácsonyi dekorációra emlékeztet. Jól elrejthető egy fenyőfán.A színes pöttyök már sejtetnek valamit.A nyitott láda.Ez valójában nem egy geoláda, de akár az is lehetne, mert olyan jól ki van dolgozva, meg egy GPS is van mellette.Nem tudom, mi akar lenni ez a gusztustalan valami. Talán bélrendszer, vagy agyvelő?Ezzel az ötletes megoldással már Magyarországon is találkoztam. Ott még egy toll is hozzá volt erősítve.Megint egy locsolófej. Ez most nem földközelben van.


A nyitott láda. A 6. részben néhány kép illusztrálja, hogy milyen következménye lehet, ha valaki nekiesik ezeknek a locsolófejeknek, és szétszereli őket.Alapos álcázás, de kíváncsi lennék, hogy néz ki ez a dobozka, miután néhányan jól marokra fogták és lecsavarták, feszegették a tetejét. Valószínűleg, az álca nagy része lejött róla.Ennél a ládánál az a feladat, hogy meg kell állapítani, milyen készülékből származnak a különféle áramkörök.Egy tapló.


Jól látható, hogy csak egyetlen szögre van felakasztva. Nem tűnik vízhatlannak.Ez a levél rejtette a koordinátákat egy versenyen. Nehéz lehetett megtalálni, de nem annyira, mint a következőt.Ez egy műanyag borostyánlevél.


Valójában kettő levélből készítették ezt a kis zsebet, amit tépőzárral lehetett bezárni.
A geoláda már megszűnt. „Életében” 24 megtalálást és 28 nem megtalálást logoltak hozzá. Jó eredmény a rejtő szempontjából, ha az a célja, hogy ne csak a muglik, hanem a kesserek se találják meg a rejtését.


A képet elnézve nem csodálom, hogy olyan sokan nem találták meg.Ennek a ládának a koordinátái egy könyvtárhoz mutatnak. A könyvtár bejáratánál kellett valamilyen tábla szövegéből megállapítani, hogy melyik polcon található a könyv.


Ezt találja a kesser, ha a megfelelő könyvet emeli le.Egy nagyon undorító mikro.Ez talán még az előzőnél is undorítóbb. A sárga üvegcse egy „kibelezett” plüss nyusziba van betömve. A csontok igazán növelik a láda megtalálásának élvezeti szintjét.Két nem mindennapi TB. Az egyik neve: The Turd (nem kell szótár, hogy kitaláljuk a jelentését).
Úti célja: szennyvíztisztítók, legelők, vagy egyéb trágyatelepek meglátogatása. Nem kell képeket feltölteni, de a galériában néhány vicces kép is látható.
A másik TB egy férfi alsónadrág. Állítólag még nem használt.
Ez a két TB több képen is együtt szerepel, de mégsem tudtam megállapítani, hogy mi a gatya küldetése.

Ennél a WC kagylóból kialakított ládánál az van a WC papírra írva, hogy ne vedd ki a TB-ket. Logold őket!

Nincsenek megjegyzések: