Bács-Kiskun(0), Baranya(2), Békés(1) , Borsod-Abaúj-Zemplén(5), Budapest(7), Csongrád(1), Fejér(7), Győr-Moson-Sopron(4), Hajdú-Bihar(0), Heves(1), Jász-Nagykun-Szolnok(1), Komárom-Esztergom(2), Nógrád(1), Pest(6), Somogy(2), Szabolcs-Szatmár-Bereg(1), Tolna(0), Vas(3), Veszprém(3), Zala(6)
Külföld(3)

- A zárójelben lévő szám az adott megyéből eddig bejelentett napórák számát mutatja. A megyék oldalán térkép és koordináta is segíti a tájékozódást.


View Larger Map

A térképek a bejelentők nevével jelzik a helyszíneket.

A Katalógus nem teljes. Az új adatok feltöltése folyamatos.


A GPSGames.hu oldalon található Napórák játék célja ennek a Napóra Katalógusnak az összeállítása.

Azt kérem Tőletek, hogy ha láttok valahol egy napórát, akkor mérjétek be a pontos koordinátáit, és készítsetek róla legalább egy közeli és egy távolabbi fényképet. Ezeket küldjétek el az oldal tetején látható e-mail címre. Aki a játékban is részt akar venni, annak küldök egy jelszót, amivel logolhat magának egy találatot. Ott egy játékos csak egy napóra adatait küldheti be, ide azonban többet is lehet.

Két gyűjteményt is találhattok a Neten: Magyarországi napórák, Napórák Magyarországon
Érthető okokból egyik sem teljes, és a koordináták is hiányoznak, azonban ott többet megtudhatsz ezekről az egyszerű, de mégis változatos szerkezetekről. Abban is segíthetnek, hogy megnézd van-e a környékeden napóra.

Köszönettel
ID24

Nincsenek megjegyzések: